Lisää tehoa, tyytyväisyys

Vahvuutenamme on antaa sinulle mahdollisuus valita alan huippuammattilaisten ohjelmista se paras ajoneuvollesi. Jos kuitenkin olet tyytymätön ohjelmaan, teemme vaadittavat muutokset tai annamme rahat takaisin sekä palautamme ajoneuvosi ohjelmointia edeltävään tilaan.

Ajoneuvon moottoriohjelman muutos, eli auton ohjelmointi on laillinen toimenpide, mutta lain mukaan ajoneuvo on tämän jälkeen muutoskatsastettava tieliikennekelpoiseksi. Muutoskatsastus on asiakkaan vastuulla.

Vahvuutemme

Teemme yhteistyötä ohjelmoinnin huippuammattilaisten kanssa. Kotimaisista osaajista meillä on tarjota ohjelmia AJ Tech:ltä ja Tmi Kari Tuikkalalta (alias Tuikku) sekä tarvittaessa ulkolaisia ohjelman tekijöitä. Saat turvallisesti lisää tehoa haluamaltasi ammattilaiselta. Palvelumme on Suomessa ainutlaatuista. 

Lisäätehoa.fi tarjoaa sinun ajoneuvollesi ajatuksella tehdyn ohjelman vankalla kokemuksella. Tietokoneen ja moottorin välille tarvitaan muutakin kuin kaapeli. Tietotaitomme kattaa myös ymmärryksen moottoritekniikasta ja sen ohjaamisesta. Käytämme ainoastaan rekisteröityjä ja lisenssimaksullisia ohjelmointilaitteita, joten ajoneuvosi ei vaurioidu käyttämistämme työkaluista.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 39Jaa

Yhteystiedot

Lisäätehoa.fi

Polunmäenkatu 33

33720 TAMPERE

044 586 7096

myynti@lisäätehoa.fi

www.lisäätehoa.fi

Lisää tehoa, koska...

  • Polttoaineen kulutus pienenee
  • Suorituskyky kasvaa
  • Moottorin ominaisuudet laajenee
  • Ajettavuus on miellyttävämpää
  • Ohitat joutuisammin
  • Vaihteiden vaihtotarve pienenee